Girls, Girls, Girls

girls-girls-girls-sweater-dress-1-of-5 girls-girls-girls-sweater-dress-2-of-5 girls-girls-girls-sweater-dress-4-of-5 girls-girls-girls-sweater-dress-5-of-5

Sweater dress from Imagine by Kim
Boots from Dr. Martens via Nelson

 ENG: As you might have seen, lately I’ve been trying to take another direction with my outfit pictures. I want my pictures to look more like a story. I’m so lucky with my friends who also want to experiment with me. That makes it also more fun to create new looks and content for my blog. I’m so excited for the upcoming trips I am going to plan. When everything works out I will tell you more about it!

NL: Zoals je misschien hebt gezien ben ik bezig geweest met een ander soort stijl outfit foto’s. Ik wil met mijn foto’s meer proberen om een verhaal te vertellen. Ik heb echt geluk met vrienden die met mij hierin mee willen experimenteren. Dat maakt het ook veel leuker om nieuwe looks en content voor mijn blog te maken. Ik ben ook echt super excited voor de tripjes die ik ga plannen. Als alles is geregeld zal ik je er meer over vertellen!

Share: