ALL THE FEELS WITH HEELS

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

#ONMAYBODY
Cap from Bershka
Jumper from Zara
Jeans from Monki
Shoes from Steve Madden via Nelson

NL: Het is al een tijdje geleden dat je mij in ‘’echte’’ hakken heb gezien op foto’s. Als ik eerlijk moet zijn vind ik ze gewoon niet comfortabel om er een hele dag mee te lopen,  maar deze mening deelt denk ik 90% van de vrouwen ook wel met mij. Ik heb wel wat laarzen met een hak en dat gaat nog net wel voor een dag, maar een hak zoals deze van Steve Madden   is echt genoeg voor een avond. Ik ben wel van mening dat elke vrouw echt een paar mooie hakken in de kast moet hebben. Het staat voor sommige outfits toch wat eleganter en vrouwelijker. Over twee weken heb ik bijvoorbeeld een bruiloft van mijn beste vriendin, en dan komen deze pumps goed uit. Ik heb gewoon een haat-liefde verhouding met deze schoenen, want ze zijn onwijs tof, maar niet functioneel. Het scheelt dat deze nog een blokhak hebben en de goede hoogte dat het lopen wat makkelijker maakt. Ik vind ze echt super leuk in combinatie met een jeans en trui, maar ik zal het alleen zo dragen als ik weet dat het voor een iets ‘’specialer’’ gelegendheid heeft, zoals een date oid 😉 Draag jij nog wel eens hakken?

ENG: It’s been a while that you have seen with me with ”real” heels on pictures. To be honest, I just don’t think they’re comfortable to walk a whole day in them, but I think 90% of the women can share this opinion. I do have some boots with a heel and those are okay for a day, but heels like these from Steve Madden are good for a night. But I do think that every woman should own at least one pair of beautiful heels. For example, in two weeks I got a wedding of my best friend and then these pumps are perfect. You can say that I have a love-hate relationship with these kinds of shoes, because they are awesome, but just not functional. At least these shoes have a thicker heel with a good height that makes walking easier. I really love to wear them with a jeans and sweater, but I only will wear it when I have a more special occasion like a date or something ;). Do you still wear heels?

Share: